Vi på Mirabilis For Life är stolta över
våra fräscha, helt naturbaserade
och kvalitetsmässiga produkter!

burk om 284 ml, pris: 350 kr

Kakaosmörkräm/Butter Of Cocoa

burk om 284 ml, pris: 350 kr

För personer med eller utan hudproblem, men krämen har visat sig vara väldigt effektiv för personer med känslig hud, och som lätt får irritationer och utslag av olika slag, samt som har en har torr narig hud. Personer med Psoriasis har tyckt sig se ett förbättrat resultat, då inget annat har hjälpt och huden har blivit mjuk och smidig efter kort användande. Vidare, så är krämen klådstillande och väldigt svalkande och behaglig såväl vid solbränna som vid insektsbett, och likaså om man bränt sig på brännässlor.
Den kan med fördel användas till fötter dagligen, både när man har sprickor och i förebyggande syfte för sprickbildning. Man kan säga att Butter of Cocoa har en läkande eller åtminstone lindrande effekt, som nästan är magisk.
För torra och nariga händer åstadkommer den mirakel, och är väldigt uppskattad av personer som arbetar inom sjukvården och som ofta använder handsprit på händerna som är uttorkande.
Den är också väldigt bra för röda och svedda babystjärtar vid blöjanvändande.
Butter of Cocoa är en alldeles utmärkt aftersun-kräm, och bodylotion efter att man har duschat. Krämen som är mycket fuktighetsbevarande, smälter snabbt in i huden och lämnar ingen kladdig eller oljig yta. Detta pga dess unika sammansättning som lämnar huden spänstig och silkeslen, och ger en fin lyster. Krämen har visat sig vara en alldeles utmärkt halskräm samt för dekortage, torra armbågar m.m,
Huvudingridienser: kakaosmörkräm, olivolja, med en touch av sheabutter, mineralolja, och cocosnötsolja. Doften är mild och fräsch utan att ta över, och färgen är ljus beige.
Krämen är helt växtbaserad och ej testad på djur.

burk om 284 ml, pris: 350 kr
burk om 142 ml, pris: 200 kr

Mammakrämen/Blessed Event

burk om 284 ml, pris: 350 kr
burk om 142 ml, pris: 200 kr

Även av många kallad Mammakrämen, är från början tillverkad i syfte för att smörjas in över gravida kvinnors spända magar då huden tänjs ut och utsätts för stora påfrestningar under graviditetsmånaderna. Många kvinnor drabbas av stor klåda på och runt om magen, vilket är hormonellt och mycket besvärande för många.
Då kan man med fördel smörja in sig med Bless Event, eftersom den har visat sig dels vara mycket klådstillande som återfuktande. Från att kliandet upphör helt, eller att det minskar avsevärt.
Krämen vars speciella sammansättning är liksom hos Butter of Cocoa läkande, och ger en svalkande känsla på en nästintill sönderkliad mage. Magens spända hud får snabbt tillbaka sin spänst och lyster igen. Många fortsätter att använda Blessed Event som en daglig kroppskräm även efter graviditet eftersom de upplever den så behaglig, välgörande och skön för hela kroppen.
Ingridienser: Huvudingridienserna är kakaosmörkräm, olivolja, med en touch av sheabutter, mineralolja, och cocosnötsolja. Krämen är vit till färgen och doftar lite mildare än Butter of Cocoa.
Blessed Event Krämen har samma ingridienser som krämen Butter of Cocoa har, men den enda  skillnaden är att det finns en lite högre procentsats kakaosmör i Butter of Cocoa än i Blessed Event och att färgen på krämen Blessed Event är vit.
Bortsett från detta är ingridienserna detsamma, men skiljer sig lite i sammansättningen.
Man kan säga att Blessed Event är en något lättare kräm och Butter of Cocoa är lite rikare i konsistensen pga den något högre procentsatsen kakaosmör.
Båda krämerna har samma underbara, välgörande och behagliga egenskaper som är älskade och uppskattade världen över.
Krämen är helt växtbaserad och är ej testad på djur.

Produkterna Butter of Cocoa och Blessed Event, ger mycket kräm för pengarna!
Burkarna är stora och är generöst fyllda ända upp till locken.
Inga tjockbottnade fuskburkar här inte!

Vilket gör dem mycket dryga och prisvärda med tanke på att dess stora användningsområde, att de kan användas till hela kroppen, även som ansiktskräm, och i olika situationer.
Dessa krämer har sålts i åratal till tusentals nöjda kunder världen över sedan 1932,
i bl.a USA, Canada, Syd amerika, Jungfruöarna, och i Sverige.

Kontakta oss gärna
om Du vill köpa eller har frågor om Våra produkter,